kinbrand21047.jpg

PODCAST  
FM Magazine 38 – mei 2024
Een werkzaam kantoor is meer dan de som van ontwerp en meubelkeuze

De kantoorinrichting in het algemeen en de werkplekontwikkeling in het bijzonder, dragen in grote mate bij tot het welzijn van de medewerkers. Het gaat daarbij om meer dan ergonomie. Kinnarps heeft sinds de post-pandemieperiode heel wat veranderingen gedetecteerd bij de noden en vragen rond hedendaagse kantoorinrichting.

studiodar72dpi24.jpg

PODCAST  
FM Magazine 38 – mei 2024
“Een goed werkplekconcept functioneert als een bijenkorf”

Studio Dar, voorheen Eff3ct, heeft zijn nieuwe naam niet gestolen. Net als in een bijenkorf gonst het er van de bedrijvigheid en creativiteit. De viering van het 10-jarig bestaan in september 2023, de verhuis van Vilvoorde naar Leuven, de nieuwe branding en naamsverandering brachten een heuse dynamiek mee binnen het bedrijf dat onder de noemer ‘Elevating workplaces’ ook zijn eigen werkomgeving transformeerde. Gerd Steegmans (workplace strategist en managing director Studio Dar): “Wij zijn zelf ambitieus en werken graag met ambitieuze bedrijven die dat stapje verder willen gaan om het verschil te maken. We zijn in ons sas als we een nieuwe context creëren waarin een community kan bloeien.”

p1099145.jpg

PODCAST  
FM Magazine 36 – december 2023
Altijd waakzaam

Een bouwwerf is een kwetsbare plek. Heel wat bouwondernemingen houden daarom bij aanvang al rekening met een zeker risico op en verlies ten gevolge van diefstal. Het is echter pas wanneer dat overschreden wordt, dat de meesten daadwerkelijk bij een gespecialiseerde partner gaan aankloppen. “Dat is zonde”, benadrukt Johan Vrydag, sales manager bij BauWatch, in de allereerste New Security podcast. “Met de juiste inzichten en een investering van minder dan één euro per uur kan immers niet alleen de directe, maar ook de indirecte schade van inbraak en diefstal meteen vermeden worden.”