rupixencomhdifcfy2oveunsplash.jpg

WEX GUEST  
FM Magazine 30 – juni 2022
Al gehoord van de WeX-podcasts?

De WeX TALKS binnen de WeX-cluster by belfa zijn sinds begin februari te beluisteren via de meeste hostplatformen, podcastregisters en de belfa-website. Het zijn de eerste onafhankelijke Belgische podcasts gewijd aan Facility & Workplace Management. Zeven podcasts staan ondertussen online. Beslist de moeite waard om te beluisteren voor al wie mee wil zijn in een vakgebied dat razendsnel evolueert.

fcofmwexgiselinerondeauxhecliegefernandletistimg6955.jpg

WEX GUEST  
FM Magazine 29 – maart 2022
“Op kantoor aanwezig zijn heeft niet meer dezelfde betekenis of dezelfde bedoeling”

De bedrijfswereld is in volle evolutie op het vlak van de filosofie en de werking. Giseline Rondeaux doet uit de doeken welke uitdagingen NWoW en hybride werkvormen met zich meebrengen. Zij heeft gedoctoreerd in de managementwetenschappen aan de HEC te Luik en heeft dit tot een van haar onderzoeksgebieden gemaakt. Zij was de coördinator van het interuniversitair platform NWOW-KMO en ze geeft opleidingen over good practices voor de nieuwe manieren van werken in het digitale tijdperk.

denispenneldavidplas77933.jpg

WEX GUEST  
FM Magazine 28 – december 2021
“Hybride werken ingeburgerd op lange termijn”

Het hybride model, een mix tussen werken op kantoor en telewerken, is volop in opmars. “Dat ligt voor de hand”, zegt Denis Pennel vanuit zijn specialisatie in vraagstukken rond de evolutie van workforce en workplace. Daarnaast is hij ook directeur-generaal van de World Employment Confederation (WEC), een mooie achtergrond om in onze Wex stream de opgang van hybride werkvormen en de impact ervan op de bedrijfsorganisatie te analyseren.


Workplace Showcase