nestorprojectenmarkttoegangscontrole.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 33 – maart 2023
Nestor Company klaar voor de projectenmarkt

Als specialist in kwalitatieve en hoogtechnologische producten voor toegangsautomatisering, inbraak alarm, automatic access, video-parlofonie en branddetectie heeft Nestor Company uit Deinze een stevige marktpositie opgebouwd. “Steeds meer klanten gaan voor de volledigheid en de complementariteit van ons productassortiment. Dit resulteert in meer aanvragen voor grootschalige projecten, waarbij de klant opteert voor een totaaloplossing en volledig ontzorgd wil worden“, zegt Armand Van den Bogaerde, General Manager van Nestor Company.

20027885l.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 33 – maart 2023
Brandveiligheid in jouw bedrijf, waar te beginnen?

Wanneer is een bedrijf brandveilig? Sommigen zijn al tevreden als er evacuatieplannen en veiligheidspictogrammen hangen of wanneer er blustoestellen zijn voorzien. Jammer genoeg zijn er vaak veel grotere gebreken die minder zichtbaar zijn, maar die wel een impact hebben op het voortbestaan van het bedrijf en de veiligheid van jouw personeel.

new165repoderaat.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 33 – maart 2023
De Raat Security Products

Met ruim een halve eeuw ervaring is De Raat Security Products een naam in brand- en inbraakwerende kluizen. De onderneming met eigen vestigingen in België, Nederland en Engeland, voorziet haar klanten van geschikte kluizen, documentenkasten, hotelsafes, data- en computersafes, kassa- en afstortkluizen, sleutelberging, minibars, veiligheidsspiegels, explosiebestendige producten, (intelligente) lockers en garderobekasten. Van de meeste producten is er steeds een ruime voorraad waardoor een snelle levering mogelijk is.

1f_1.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 33 – maart 2023
Uitrol AX-technologie op volle toeren

De Duitse fabrikant SimonsVoss Technologies GmbH brengt nieuwe toepassingen met de AX-technologie op de markt. Hierdoor krijgen de gebruikers toegang tot heel wat voordelen, zoals één toegangsmedium voor alle sloten, geen problemen meer bij verlies van een sleutel en meer controle en zekerheid. Een bijkomend voordeel is de ongekende energie-efficiëntie van de digitale producten van SimonsVoss, wat meer dan een slok scheelt over de volledige levensduur. Het AX-gamma wordt uitgebreid met twee nieuwe ontwikkelingen: de digitale cilinder AX en de SmartLocker AX. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de vervanging van mechanische sluitsystemen door digitale sluitconcepten.

cuberendezvousappwerkplek.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 33 – maart 2023
Reservatie app faciliteert flexwerkplekken

In de voorbije 10 jaar evolueerde Cube Lockers van specialist in lockers naar expert in totaaloplossingen voor de inrichting van (flex)werkplekken. Dan kan ook het optimaliseren van deze werkplekken – met o.m. een reservatiesysteem voor lockers, bureaus, meetingruimtes… – niet achterblijven. “Hiervoor gingen we op zoek naar de juiste partnerships en werken we samen met specialisten”, zegt Nancy Van den Eynde van Cube Lockers. “Met de Rendezvous app van NFS Technology schuiven we mee op met de markt.”

36176013l.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 33 – maart 2023
Naar een succesvolle en toekomstbestendige serviceorganisatie

Goede software is onmisbaar voor service organisaties als facility, IT & HR, omdat het hen helpt processen in goede banen te leiden. Met haar Workspace & Service Management Software wil Gfacility – opgericht in 2018 - de nieuwe standaard blijven herontdekken en creëren. ‘Manage your new standard’.

fotoissadobestock300144034.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 32 – december 2022
“Flexibiliteit brengt ook heel wat complexiteit met zich mee”

De covidpandemie, de problemen in de toeleveringsketen, de financiële crisis, de oorlog in Oekraïne… Diverse macro-tendensen volgen elkaar razendsnel op, met een heuse impact op de facility wereld. Hoe kunnen we daar volgens Olivier Jacques (Segment Director ISS – Office) en Karel Ver Elst (Segment Director ISS -Industry) best op inspelen?

glassantenna1.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 32 – december 2022
Glas komt de connectiviteit ter hulp

Wave, een interne startup van de AGC groep, gespecialiseerd in glasplaten voor de bouw en de auto-industrie, heeft het connectiviteitsprobleem binnen in gebouwen bestudeerd en een oplossing ervoor gevonden, namelijk door het glas te behandelen. Deze nieuwe soort business heet WAVETHRU en laat radiogolven gemakkelijker door. Omgekeerd, indien men ze wil blokkeren, biedt het bedrijf WAVETRAP aan. Een andere oplossing, Glass Antenna, is gebaseerd op heel mooie glasantennes. Bernard Monville, directeur van Wave, beschrijft deze glasplaten en de voordelen ervan.

eligioonthaalalgprominent.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 31 – september 2022
Trots, actief onthaal en hospitality gaan hand in hand

Van bij de oprichting in 2011 lag de focus van eligio op het outsourcen van receptie- en officediensten. “Ons business model is hetzelfde gebleven, zij het dat het accent van het onthaalgebeuren nu explicieter op hospitality, totaalbeleving en het menselijke aspect ligt. Onze decentrale aanpak – werken met regio’s en clusters – zorgt ervoor dat we de lijnen met onze klanten-bedrijven en medewerkers kort kunnen houden”, aldus Hilde Vanhemelryck en Xavier Vandewiele, – samen met Annelies Haezendonck – Managing Partners van eligio.

fmxlgvitres3.jpeg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 30 – juni 2022
Een bredere kijk op schoonmaken

De XLG-groep is inmiddels veel meer dan alleen maar een schoonmaakbedrijf. Als belangrijke speler in het circuit van de dienstencheques, houdt het bedrijf zich ook bezig met werken aan gebouwen, oplossen van schadegevallen, … Wendbaarheid, veelzijdigheid en modulair ingrijpen maken het bedrijf tot een voorbeeld van ‘global facility’.

correctnederlandsbeeldadfpsorterenophetwerka3staand09werkkoffernl2.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 30 – juni 2022
PMD sorteren op het werk? Doe zoals thuis…

De regels voor de inzameling van huishoudelijk PMD op de werkplek zijn dezelfde als die voor het sorteren van PMD thuis, wat de stap naar efficiënt sorteren op de werkplek vergemakkelijkt. En weet je bovendien dat bedrijven een welkomstpremie kunnen krijgen?

fmshreditbefreccearthday1.jpg

COMPANY SPOT  
FM Magazine 30 – juni 2022
Gegevens vernietigen, een nuttige en verantwoorde activiteit

Shred-It is een referentie in de veilige en doelgerichte vernietiging van al dan niet gevoelige gegevens en hun dragers. Een uitstekende gewoonte die we moeten aanhouden in dit tijdperk van cybersecurity, de AVG en de nieuwe risico’s die de nieuwe manieren van werken met zich meebrengen.