testimonialbelfaels.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 36 – december 2023
“Belfa is een inspiratiebron en klankbord”

Els Vandenbulcke is bij Stad Gent als strategisch vastgoedcoördinator verantwoordelijk voor het omvangrijk patrimonium van de stad: “We bekijken continu hoe we het op drie niveaus beter kunnen doen: op het vlak van locatie, gebruik en inrichting. Belfa is binnen dat kader zowel een inspiratiebron als een klankbord.”

fmmagwendywanging.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 35 – september 2023
Wendy Wang – Facility Services Expert au sein de l’équipe Corporate Real Estate & Facility Services d’ING -

Aujourd’hui, la gestion facilitaire nécessite une vraie polyvalence. Wendy Wang en est la preuve vivante. L’experte en Facility Services de ING est sur tous les fronts : éco-responsabilité, bâtiments, bien-être du personnel…

annelies_1.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 32 – december 2022
“Objectieve opleidingen over recente sectorevoluties”

Het facilitair team speelt vaak een haast onzichtbare rol in de coulissen van organisaties, maar is een onmisbare schakel in het bedrijfsbeheer en het bedrijfsresultaat”, onderstreept Annelies De Moor (projectleider-coördinator Renovatie Zuidertoren, Dienst Logistiek en Financiën). Het belfa-lidmaatschap ziet ze als een opportuniteit om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de sector.

testimonialstevenvanhecke.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 31 – september 2022
Testimonials

Deutsche Bank maakte eind 2011 de omslag naar outsourcing. Sindsdien komt Steven Van Hecke veel minder in rechtstreeks contact met leveranciers: “belfa helpt me om op de hoogte te blijven van wat er zich afspeelt op de markt. Dit zowel op het vlak van innovaties als van regelgeving. Op die manier onderhoud ik de contacten met andere facility managers en leveranciers.”

testimonialbendemol.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 31 – september 2022
“Zeer gevarieerd aanbod”

Ben Demol apprecieert vooral het uitgebreid aanbod van belfa: “Dit gaat van een specifieke opleiding tot een infosessie, een rondetafel of een bedrijfsbezoek. Ik probeer er steeds minstens één idee of oplossing uit te pikken, die ik ook intern communiceer.”

20211217ferreverstraetehires007.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 29 – maart 2022
“Enorme stappen gezet dankzij het belfa-netwerk”

“Je kan enorme stappen zetten via het belfa-netwerk. Zeker wanneer je als student in het werkveld terechtkomt”, aldus Ferre Verstraete (facility & safety coordinator Vanden Broele Group”.

josdevan.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 29 – maart 2022
“Een wisselwerking van geven en nemen”

Het belfa-lidmaatschap is voor Jos Devan (facility & security coordinator Commscope) leren van elkaar, informatie en inspiratie opdoen: “Het is een wisselwerking van geven en nemen”.

ledencafe.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 28 – december 2021
Informeel netwerken in ons virtueel ledencafé!

Belfa nodigt jou graag uit in het maandelijks virtueel ledencafé! Wat dit precies inhoudt? Geen thema of activiteit op de agenda. Alles staat in het teken van een informeel netwerkmoment onder collega’s. Of zit je met bepaalde vragen die je graag in de groep gooit? Dan is dit het moment! Dat vinden ook onderstaande leden.

nelesteylaerts2.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 28 – december 2021
“Ik steek ontzettend veel op van de belfa-activiteiten”

Nele Steylaerts werkt 25 jaar in het hoofdkantoor van Argenta. Tot ze in mei 2020 de functie van facilitair verantwoordelijke voor de soft services op zich nam, was ze teamleider Facilities. Een zeer bewuste keuze met het oog op nieuwe uitdagingen: “Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de belfa-activiteiten om kennis op te doen en mee te zijn met de huidige ontwikkelingen.”

testimonialpetrabeylemansgalapagos.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 27 – september 2021
“Webinars bieden veel info binnen korte tijdspanne”

Galapagos doet research naar en ontwikkeling van kleine moleculegeneesmiddelen met innovatieve werking. Petra Beylemans is ruim twee jaar facility coordinator in de Mechelse vestiging, hoofdzakelijk voor de soft services. De interessante opleidingen en infosessies die dieper ingaan op de ontwikkelingen binnen het vakgebied vormden de aanleiding om lid te worden van belfa. De webinars vallen in het bijzonder in de smaak.

testimonialannehoekstra.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 27 – september 2021
“belfa als sparringpartner”

Anne Hoekstra heeft ongeveer acht jaar ervaring in Facility Management en werkt sinds ruim een jaar als Facility Coordinator bij Alken-Maes, waar ze facilitair verantwoordelijke is voor de hard en soft services van twee kantoren en drie brouwerijen. Ze vindt in het belfa-lidmaatschap een sparringpartner en manier om de recente ontwikkelingen binnen het vakgebied te volgen.

testimonialbelfavickytielemanscompass.JPG

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 26 – juni 2021
“Aanvoelen wat er leeft bij facility managers inzake catering”

Vicky Tielemans gaat binnen haar job als business manager op zoek naar nieuwe klanten voor Compass Group, dat momenteel ongeveer 1.500 medewerkers telt. Het belfa-lidmaatschap brengt haar op een andere manier in contact met facility managers, wat resulteert in waardevolle input omtrent bedrijfscatering.