testimonialpetrabeylemansgalapagos.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 27 – september 2021
“Webinars bieden veel info binnen korte tijdspanne”

Galapagos doet research naar en ontwikkeling van kleine moleculegeneesmiddelen met innovatieve werking. Petra Beylemans is ruim twee jaar facility coordinator in de Mechelse vestiging, hoofdzakelijk voor de soft services. De interessante opleidingen en infosessies die dieper ingaan op de ontwikkelingen binnen het vakgebied vormden de aanleiding om lid te worden van belfa. De webinars vallen in het bijzonder in de smaak.

testimonialannehoekstra.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 27 – september 2021
“belfa als sparringpartner”

Anne Hoekstra heeft ongeveer acht jaar ervaring in Facility Management en werkt sinds ruim een jaar als Facility Coordinator bij Alken-Maes, waar ze facilitair verantwoordelijke is voor de hard en soft services van twee kantoren en drie brouwerijen. Ze vindt in het belfa-lidmaatschap een sparringpartner en manier om de recente ontwikkelingen binnen het vakgebied te volgen.

testimonialbelfavickytielemanscompass.JPG

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 26 – juni 2021
“Aanvoelen wat er leeft bij facility managers inzake catering”

Vicky Tielemans gaat binnen haar job als business manager op zoek naar nieuwe klanten voor Compass Group, dat momenteel ongeveer 1.500 medewerkers telt. Het belfa-lidmaatschap brengt haar op een andere manier in contact met facility managers, wat resulteert in waardevolle input omtrent bedrijfscatering.

belfatestimonialsdsc0153annsofiedegucht.JPG

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 26 – juni 2021
“Mijn rugzak vullen met kennis”

Ann-Sofie De Gucht werkt sinds 2015 bij North Sea Port, dat momenteel 250 medewerkers telt (waarvan 140 in België). Ze ging van start als dossierbeheerder/preventieadviseur en groeide door naar teamcoördinator soft facilities (België -Nederland). Via het belfa-lidmaatschap volgt ze onder meer de ontwikkelingen op inzake jobgerelateerde thema’s.

tomverbruggenimg0703.JPG

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 25 – maart 2021
Opleidingen als sterke troef

Tom Verbruggen studeerde af als Bouwkundig Ingenieur en heeft altijd een warme interesse in gebouwen gekoesterd met een voorliefde voor sterkteleer. Na zijn studies volgden diverse technisch georiënteerde functies. De ambitie groeide om door te groeien naar een managementfunctie en nu 16 jaar geleden zag hij een vacature voor een ‘Directeur Gebouwen en Logistiek’ bij De Voorzorg. “Dat omvat in deze organisatie Facility Management, Real Estate management, aankoopbeheer en fleet management” licht Tom Verbruggen toe. “In totaal gaat het om de aansturing van een 70-tal medewerkers (VTE), waaronder een eigen schoonmaakploeg”.

enzamirisola.JPG

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 25 – maart 2021
Een sterke connectie met het vakgebied

Enza Mirisola begon haar loopbaan bij Deloitte, waarna ze in 2013 de overstap maakte naar één van hun klanten, Befimmo SA/NV, een Gereglementeerde Vastgoedvennootschap (GVV), die toen al 850.000m² verhuurde oppervlakte beheerde. “Facility Management bestond er nog niet” blikt Enza Mirisola terug. “Ik ging eerst aan de slag in het financieel departement, waar rapportering en budgetopvolging mijn taken waren. Daarna volgde budget management en werd ik directe assistente van de COO. Excel was zowat mijn enige collega en ik had behoefte aan meer menselijk contact…”.

regine2.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 24 – december 2020
Een bron van inspiratie

Régine Bruyère begon in 1997 bij DBAssociates en is vandaag Senior Account Manager bij AREMIS voor Franstalige en internationale klanten, waaronder Europese instellingen en Belgische administraties, de farmaceutische sector, enz.

kristelpannekoekliefotoshootemployeesinterns1van4finaleselectie72.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 24 – december 2020
De fascinatie van variatie en praktijkervaring

Kristel Pannekoek kreeg vanuit een eerder toevallige praktijkervaring de microbe voor het vakgebied goed te pakken. Vandaag is ze actief als zelfstandig Facility Manager voor enkele organisaties, waarvan de grootste het advocatenkantoor ‘Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick’ is, met 170 medewerkers.

martineblommeageas.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 21 – maart 2020
“Mee zijn met de FM-trends”

Martine Blomme is offficemanager van het Corporate Center van Ageas, een Belgische verzekeraar actief in twaalf landen. Ageas stelt 13.000 mensen tewerk en heeft onder andere 75% aandeel in AG Insurance.

jdmackelbert.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 21 – maart 2020
“Facility Management beter begrijpen”

Jean-Didier Mackelbert is werkzaam als salesmanager bij 2tec2, een bedrijf gespecialiseerd in onderhoudsvriendelijke en duurzame vloerbekleding. Zowat een jaar geleden sloot hij aan bij IFMA om “nieuwe relaties aan te knopen en het vakgebied van

claudekouame.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 19 – september 2019
“Facility Manager centrale figuur in bedrijf van morgen”

Na zijn universitaire opleiding startte Claude Kouamé in de retail, waar hij enkele managementfuncties uitoefende. Zo kwam hij in contact met ISS, waar een managementvacature openstond.

20190903091304.jpg

LEDEN AAN HET WOORD  
FM Magazine 19 – september 2019
“Interessante informatiebron”

Voor Dominique Vanderzeypen, Facility Manager bij John Cockerill, is het lidmaatschap bij Ifma zeer belangrijk om heel diverse redenen. Het ontvangen van het FM-Magazine is er daar één van.