BEURSNIEUWS 10/06/2022

winnl.jpg

Maak als bezoeker van de FM Day kans op een mooie prijs

Tijdens deze inspirerende dag maakt elke bezoeker kans op een van de prachtige geschenken, gedoneerd door twee innovatieve bedrijven. Maak alvast even kennis met deze gulle gevers en wat zij voor de aanwezigen in petto hebben.

Scanbie schenkt een waardebon voor het inscannen van een interieurruimte zoals showroom, magazijn of kantoor ter waarde van 2.000 euro. Scanbie helpt u om uw producten of gebouwen zo optimaal mogelijk visueel en functioneel te presenteren. An Meersman vertelt ons hoe ze dat aanpakken en welke voordelen dat heeft: “Wij scannen ruimtes in zodat we een 3D-model creëren van een gebouw. De gebruiker kan die ingescande ruimtes inzetten voor allerlei digitale toepassingen. Hij krijgt als het ware een digitale twin van zijn ruimte, die hij kan toepassen voor allerlei commerciële of praktische doeleinden. Hij kan virtueel rondlopen in de ruimte, opmetingen uitvoeren, grondplannen maken, simulaties uitvoeren, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Ons klantenbestand voor dit soort toepassingen is zeer divers: projectontwikkelaars, aannemers, architecten, monumentenzorg, showrooms, retail, studiebureaus en noem maar op. Ook in de facility zijn er zeer interessante pistes mee te bewandelen. Wij geven op FM-Day een waardebon t.w.v. 2000 euro weg voor het inscannen van een interieurruimte. We zorgen voor een 3D-inscanning van een ruimte naar keuze en creëren zo een digital twin. Zo kan de winnaar kennismaken met de vele voordelen van een 3D-scan.”

MEET HET schenkt een waardebon voor het mappen van 1.000m² en het ter beschikking stellen van een digitale twin in een online viewer voor de periode van één jaar.​ MEET HET. What’s in a name? Meet Het doet exact wat de bedrijfsnaam doet vermoeden: meten. Het bedrijf startte in 2011 als gevolg van een samenwerking tussen drie enthousiaste landmeters, maar is ondertussen uitgegroeid tot een uitgebreid landelijk netwerk van meetspecialisten en domeinexperten in diverse disciplines. De geografische spreiding biedt alleen maar voordelen: de lokale verankering, minimale verplaatsingen en voeling met de streek van de landmeters en experten worden door de cliënten sterk gewaardeerd. De dienstverlening groeide ondertussen ook uit tot een breed gamma met innoverende technieken: laserscannen, BIM-toepassingen, indoor mobile mapping, digital twins, metingen met drones, onderwatermetingen, waardebepalingen, juridische grensbepalingen, deformatiemetingen, industriële toepassingen … Bram Van Londersele, een van de bezielers van het bedrijf, licht toe wat zij op FM-Day in petto hebben voor de winnaar: “Wij geven een waardebon weg waarmee de winnaar een digital twin van een ruimte in zijn bedrijf kan laten maken. Met de waardebon kan een oppervlakte van 1.000 m2 in kaart gebracht worden. Dat doen we aan de hand van indoor mobile mapping. Dat laat toe om van de ruimte een complete digitale blauwdruk in een virtuele omgeving te maken. De klant kan die voor meerdere doelen inzetten, zoals voor hun facilitair beheer of opbouw van een BIM-model. Maar eigenlijk gaat het toepassingsgebied van een digital twin veel verder. Maar dat lichten we graag verder toe op FM-Day.”

https://www.fm-magazine.be/nl/fmday