Waarom ons bezoeken

Niet te missen afspraak voor iedereen die actief is in de facilitaire wereld

Meer info

Meer dan 90 exposanten

Brede etalage van producten en diensten

Bekijk de exposantenlijst

Programma belfa congres

Workshops rond hot items in zowel hard- als softfacilities

Under construction

Registreer u

Kom netwerken en blijf op de hoogte van de nieuwste trends

Schrijf in vanaf eind september 2021

24/08/2021

FM Day via Covid Safe Ticket – regeling

Goed nieuws wat FM Day betreft van 26 november in Leuven. De overheid besliste dat indoor evenementen gebruik kunnen maken van het Covid Safe Ticket. De Covid safe ticket regeling bewees al bijzonder doeltreffend te zijn outdoor.

meer ...

28/06/2021

FM Day ’21 met recordaantal exposanten

De volgende editie van FM Day op 26 november in de Brabanthal in Leuven wordt een top editie. Meer dan 80 exposanten hebben hun deelname bevestigd. Bijna alle sectoren zullen vertegenwoordigd zijn. Dit maakt dat voor een verantwoordelijke facilitie

meer ...

18/02/2021

Verder uitstel FM Day een feit

Een paar weken geleden werden we op de hoogte gesteld dat Brabanthal opgevorderd werd als vaccinatiecentrum voor de regio Leuven tot en met september. Dit maakt dat organiseren van het event in de Brabanthal op 17 juni onmogelijk is. Als alternatiev

meer ...

« Topsprekers over actuele FM‑onderwerpen, een vakbeurs met de nieuwste producten en diensten én netwerken in een sfeervol kader? Dat is wat FM‑Day u te bieden heeft. U komt toch ook? »

— Tanja Barella, operations director belfa


meer informatie


De professionele beroepsvereniging belfa fungeert onder het motto ‘Learn, Connect, Advance’ als kenniscentrum, dit om de FM-professional naar een hoger niveau te tillen, zowel binnen de onderneming als in de facilitaire wereld.