Succesvolle vijfde editie FM-Day                                 

De FM-Day blijft een succesformule: de combinatie van een topcongres en een facilitaire vakbeurs viel ook dit jaar (29 maart, Brabanthal Leuven) in de smaak. 330 bezoekers tekenden present, waaronder 103 congresgangers.
 

Facilitaire vakbeurs

De FM-Day omvat een congres met topsprekers, gecombineerd met een facilitaire vakbeurs. Dit jaar boden een veertigtal exposanten een blik op hun nieuwigheden. Het event, een organisatie van IFMA in samenwerking met FM-Magazine, vond plaats in de Brabanthal Leuven die voor de gelegenheid in een trendy kader stak. 

Congres

Het congresprogramma, dat zowel in het Nederlands als in het Frans kon worden gevolgd, bood een boeiende mix van lezingen omtrent soft en hard services: Smart FM – Innovating vision & practices about the digital revolution translated into a serene simplicity, Vastgoed duurzaam beschermen en opfrissen, De innovatieve werkomgeving als motor voor kennisuitwisseling in de organisatie, Slim energieverbruik, New Way of Work: TO NWoW of NOT to NWoW – YourWayofWork©, De (r)evolutie van ‘data en digitaal’; de uitdaging voor de Facility Manager!, The New Face of Hospitality in 2018, Kwaliteitsgaranties in onderhoud van gebouwen; opvolging van onderhoudspartners met NEN 2767 als toetssteen.

Geïnteresseerden kunnen de presentaties downloaden: klik hier

 

FM-Day 28 maart 2019: Exposeren? neem contact op met filip.cossement@fcomedia.be | +32 (0)56 77 13 10

 MEER INFO